Reisgenoegens

RUHR & RIJNSTAD DUISBURG

WINTERSFEER SHOPPINGSTRATEN – KERSTMARKT-FEESTVERLICHTING

2 DAGEN DUITSLAND

van ZATERDAG 4 DECEMBER tot ZONDAG 5 DECEMBER.

KERST-BEST- DAGEN!

R E I S P R O G R A M M A!

Duisburg is gelegen aan de samenvloeiing van Ruhr en Rijn in een grote Duitse industriezone. Jaarlijks trekken vele bezoekers daarheen om er te genieten van de adventssfeer en de kerstmarkt. De vele winkels in de shoppingstraten van het centrum in en rond de Königsstrasse zijn te vinden tussen de Salvatorkerk en het station van deze stad. In deze kerstperiode vindt iedereen er zeker zijn gading want het is er volop genieten op de sfeervolle kerstmarkt tussen de glinsterende kraampjes! Ons KERST- BEST DAGEN reisje is een jaarlijkse voltreffer. Nu alleen nog vlug inschrijven want vol is vol!

1e dag: Vertrek in Sint-Laureins om 6u. Wij rijden doorheen de Noorderkempen en de Maasvallei naar Sevenum. Dan komen wij verder rond Venlo bij de Duitse grens in Straelen in het Bundesland Nordrhein-Westfalen. Nog in de voormiddag bereiken we dan ons hotel in Duisburg waar de kamerverdeling plaatsvindt. Dicht bij het hotel kan iedereen aan het winkelavontuur beginnen in de autovrije straten van de stad Duisburg. U vindt er talloze galerijen, modewinkeltjes, eethuisjes, … dus voor elk wat wils! (Vrije Lunch) Men kan er kerstinkopen doen en misschien wel uw slag slaan met bijzondere najaarsaanbiedingen. Ook op verschillende pleinen kunt u heel wat beleven: geniet van de vele fonkelende lichtjes en de bijzondere sfeer op deze kerstmarkt. Na een heerlijke namiddag, begeven we ons naar het hotel voor avondmaal en nachtrust. (4/12…5/12.)

2e dag: Na het uitgebreid ontbijt laden we de koffers in en blijven we in de voormiddag op de sfeervolle zondagse kerstmarkt in Duisburg (Vrije lunch). Na de middag krijgt u de kans om nog wat verder te vertoeven in de verlichte omgeving van de winkels in het centrum. Voldaan en tevreden van ons weekend, reizen we via de Duitse en de Nederlandse snelwegen terug naar de Belgische grens. (Avondstop) Daarna zetten we de terugreis verder langs Turnhout en Antwerpen naar de afstapplaatsen.

ONS HOTEL: “MERCURE”

Dit hotel is gelegen vlak bij het stadscentrum en dicht bij de mooie kerstmarkt in de versierde straten en pleinen. Het dankt zijn goede reputatie aan een vriendelijke ontvangst met perfecte service. Het restaurant biedt een mengeling aan zijn gasten van een traditionele moderne keuken in buffetvorm of via tafelbediening. Kortom: het beste van de lokale keuken! Voor dit kerstweekend met feestelijke sfeer moet U beslist weer bij ons zijn!

PRIJS: 160 €. per persoon.

INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Het vervoer, de btw, de reis per luxe autocar voorzien van video, bar, wc, airco enz.
– De autocaruitstappen daar ter plaatse.
– Het verblijf in een comfortabel hotel op basis van tweepersoonskamers.
– Alle kamers voorzien van bad of douche en wc.
– Het ontbijt van de 2e ochtend.
– De maaltijd van de 1e en de 2e avond.

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– De persoonlijke uitgaven.
– Eventuele bijkomende toegangsgelden tijdens de autocaruitstappen.
– De middaglunches van de 1e en 2e middag.
– De dranken bij de maaltijden.
De toeslag op de éénpersoonskamer bedraagt: 30,50 €. Per persoon per nacht.
– De dienstvergoeding.

AANBIEDING

– 1 × half pension en 1x avondmaal. (4 /12… 5/12)