Reisgenoegens

8 DAGEN FRANKRIJK – GROTE VAKANTIE!

van ZATERDAG 20 JULI tot ZATERDAG 27 JULI 2024

Normandië – Mont-St.-Michel – Rennes – Cap Frehel – Ile Brehat-Dinan

GROTE VAKANTIE! De kaart van Bretagne is als het ware een delicatessenwinkel die vol staat met veel streekproducten zoals boter, kaas, de vele vissoorten en talrijke andere lekkernijen Daarbij komen ook nog de vermaarde vleessoorten van eigen bodem om het palet streekgerechten vervolledigen. Dit westelijk stuk van het Frans kustgebied met de onvergetelijke rotsformaties en de adembenemende baaien in zee wordt dan ook als een paradijs beschouwd. Het is niet alleen de gastronomie die daar haar sporen heeft verdiend maar ook de economie en toerisme zijn een voorname aanwezigheid in deze streek. Wees erbij en profiteer van de GROTE VAKANTIE ! Het loont echt de moeite! 

R E I S P R O G R A M M A!

1e DAG: We vatten de reis aan om 05.30 u. in St-Laureins. De heenroute gaat verloopt via Noord-Frankrijk en Amiens. We vervolgen de autoroute doorheen Picardië en het Seinedal rond Rouen. In de voormiddag reizen wij doorheen de Calvados naar Pont l’Evêque. (Lunch) Daarna trekken we verder doorheen Normandië naar Avranches waar wij even een oponthoud voorzien. Nadien stilaan via de Manche naar Dinan, waar wij aankomen in het hotel voor kamerverdeling, avondmaal en nachtrust. (20/7… 27/7)

2e DAG: Na het ontbijt is er een voormiddagtrip via Ploubalay en de prachtige baaien van de Côte Emeraude tot op het uitkijkpunt op de Granit Rose van de Cap Fréhel. Na deze mooie voormiddag rijden wij terug naar het hotel. (Lunch) Na de middag gaan wij dan naar Dol De Bretagne voor een bezoek aan de gekende Menhir van Champs Dolent en de Historische St-Samson Kathedraal. Daarna is er nog even tijd in het centrum voor een terrasje of een winkeltje. Na dit alles keren wij terug naar het hotel voor avondmaal en nachtrust.

3e DAG: Na een heerlijk ontbijt staat er een dagexcursie naar de Bretoense en middeleeuwse hoofdstad Rennes op het programma waar wij de Universiteit, de Kathedraal, het Palais, Museé en nog vele andere bezienswaardigheden gaan bekijken en bewonderen in deze indrukwekkende stad. (Lunch) Na de middag is er dan even vrije tijd om op eigen vermogen de stad in te trekken om eventueel te shoppen of te genieten van een leuk terrasje in en op de gezellige straatjes en pleintjes. Na dit alles is het stilaan tijd om terug te reizen naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

4e DAG: Na ons Bretoens petit-déjeuner vatten we onze vierde dag in Bretagne aan. Via het departement van de Manche bereiken wij het stadje Villedieu Les Poêles waar er een voormiddagbezoek aan de plaatselijke klokkengieterij op programma staat. Na dit bezoek trekken wij verder richting Pontorson naar de gekende Mont-Saint-Michel. (Lunch) Na de middag rijden wij met de pendelbus tot bij de wereldbekende heuvel. Op het hoogste punt vindt u er de St-Michaëlskerk waar u met een mooi panorama over de omgeving wordt beloond. U heeft op deze heuvel ook ruimschoots de tijd om te proeven van een lekkere crêpe bretonne. Na dit alles reizen wij terug met de pendelbus tot bij onze bus en verlaten de Mont St-Michel via de kustbaai en de vlakte van de Pré Salé polders naar het hotel voor avondmaal en nachtrust.

5e DAG: Na genoten te hebben van het ontbijt reizen wij via de grotere wegen westwaarts rond de steden Lambaille en St-Brieuc naar Paimpol aan de pointe l’ Arcouest, waar wij inschepen op de Ferry naar het Ile Bréhat. Dat is een Eiland met kleurige bloemen en de schitterende ruige roze rotsen gelegen in de warme Golfstroom van de Middellandse Zee. (Lunch) Na de lunch vertoeven we op het schitterende eilandje met zijn kapel, burcht, vuurtoren en nog andere bezienswaardigheden. Na een voldaan bezoek varen wij terug met de Ferry naar Arcouest en rijden met de bus terug naar het hotel voor avondmaal en nachtrust.

6e DAG: Na ons heerlijk ontbijt voorzien wij in de voormiddag een bezoek aan de oesterhoofdplaats Cancale, gelegen aan de Bretoense kust aan een krijtrots aan de Point de Grouin. Rond de middag zijn wij terug in het hotel. (Lunch) Na de middag is er een bezoek voorzien aan de oude ommuurde piraten- en havenstad St-Malo. Deze stad is bekend voor de smalle en kleine straatjes, de kathedraal, de Esplanade, het oude Fort en een treinritje. Na genoten te hebben van deze dag keren wij terug naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

7e DAG: Na ons gekend stevig ontbijt is er rustdag voor de chauffeur en voor iedereen een vrije voormiddag in de omgeving: even wandelen of relaxen zal zeker deugd doen; Rond de middag zijn wij dan terug in het hotel. (lunch) Na de middag is mogelijkheid om met de hotel-pendelbus een bezoek te brengen aan de historische stad Dinan, die door Victor Hugo ook het zwaluwnest genoemd werd. Het is een stad met heel wat interessante bezienswaardigheden. Na dit bezoek rijden wij met de pendelbus terug naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

8e DAG: Na het stevig ontbijt laden wij onze koffers in. Via de Franse snelwegen en de Pont de Normandie komen wij over de Seine in het toeristenstadje Honfleur. Daar houden we halt om er te genieten van de pittoreske plekjes en gezellige straatjes. (lunch) Daarna zetten wij de reisweg rustig verder: via het Sommegebied en Boulogne-sur-Mer rijden we doorheen Pas-de-Calais naar Vlaanderen. (avondstop) Onze luxereis zit er op en stilaan bereiken wij de afstapplaatsen.

ONS HOTEL: “ARMOR PARK”

 Een traditioneel 3-sterrenhotel gelegen in rustige omgeving op de rand van stad Dinan. Het is een vaste waarde en een echt begrip in de reiswereld van touringcars. We genieten van keurige kamers met de gekende Bretoense kwaliteit, waar orde en netheid op de eerste plaats staan! We kunnen steeds rekenen op aangepaste, goed geserveerde gerechten. Wil je erbij zijn, schrijf dan nu in voor het te laat is!

PRIJS: 1 495,00 EUR per persoon.

INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Het vervoer, de btw, de reis per luxe autocar voorzien van video, bar, wc, airco enz.
– Het verblijf in een klasse hotel op basis van tweepersoonskamers.
– Alle kamers voorzien van bad of douche en wc.
– Alle maaltijden van 1e middag tot 8e avond.
– De autocaruitstappen ter plaatse.
– De onkosten voor de gids ter plaatse 1 halve dag.
– Het pendelvervoer heen en terug met de hotelbus naar stad Dinan.
– De Ferryboot heen & terug naar en van Ile Bréhat.

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Persoonlijke uitgaven.
– Eventuele bijkomende onkosten tijdens de autocaruitstappen.
– De drankjes bij de maaltijden.
De toeslag op de éénpersoonskamer bedraagt: 42,00 EUR per persoon per nacht.
– De dienstvergoeding.

INSCHRIJVINGSVOORSCHOT
– 495,00 EUR per persoon tegen 1 april 2024

AANBIEDING
– Vol pension (20/7… 27/7)

MUNT
– Euro

VERZEKERING
– Vrijblijvend advies 

6 DAGEN DUITSLAND – ZOMERREIS!

van ZONDAG 25 AUGUSTUS tot VRIJDAG 30 AUGUSTUS 2024

Titisee – Triberg – Freiburg – Glottertal – Elzas – Haut en Bas Rhin – Luxemburg

ZOMERREIS – Wij trekken tijdens deze reis naar een bekend gebied in het zuidwesten van Duitsland. Het grenst aan de Rijn bij Frankrijk en aan de Bodensee met Zwitserland. Voor velen is deze streek het antwoord op de zoektocht naar ultieme natuur. Oude sprookjes dwalen er nog steeds rond, het vakkundig snijwerk toont zich daar op zijn best in de vele koekoeksklokken en de ongeëvenaarde maskers. En vergeten we ook de schitterende typische architectuur uit de streek niet! Doe daarbij nog het genot van de plaatselijke gastronomie en de culinaire lekkernijen en…..dan bent u zeker en vast overtuigd! Wees erbij!

R E I S P R O G R A M M A!

1e DAG: We vatten de reis aan om 05.30u in St-Laureins. De heenroute verloopt via Brussel en de Ardennen naar Arlon en Luxemburg en dan verder via de Franse rustige wegen doorheen Lorraine en St-Avold tot Phalsbourg. (Lunch) Na de middag rijden wij via de rode zandsteenheuvels van Saverne naar Haguenau en dan reizen we verder over de Rijn tot bij de Duitse grens. Verder rond Baden-Baden vervolgen wij de zeer gekende Schwarzwald Panorama Hochstrasse tot bij de Mummelsee waar een namiddag oponthoud is voorzien. Nadien brengt ons traject ons rustig verder naar Baiersbronn-Obertal waar wij ons hotel treffen voor kamerverdeling, avondmaal en nachtrust. (25/8…30/8)

2e DAG: Na het ontbijt wordt de voormiddag ingevuld met een bezoek aan het Openlucht Landbouwmuseum te Gutach om even kennis te maken met de regionale heemkunde en ook met de verschillende boerderijtypes die het Zwarte Woud te bieden heeft. (Lunch) Na de middag reizen we dan naar Freudenstadt om er een bezoekje te brengen aan Grote Markt, het Rathaus, de Evangelische kerk en nog andere interessante bezienswaardigheden. Maar vergeet ook niet dat een terrasje of een winkeltje tot de mogelijkheden behoort… lekker genieten dus! Na deze mooie dag reizen terug naar het hotel voor avondmaal en nachtrust.

3e DAG: Na ons Duitse Frühstück vatten we onze derde dagtrip aan en rijden wij via Alpirsbach en Schiltach naar Wolfach waar een voormiddagbezoek aan de ambachtelijke glasblazerij is voorzien. We kunnen er de kunst van glasblazen en de artisanale kunstwerken in de shop bewonderen en/of eventueel aankopen. (Lunch) Na de middag vervolgen wij dan het Hausachtal richting Hornberg om zo Triberg te bereiken. Dat is een plaats die bekend is om zijn waterval, zijn koekoeksklokken en de vele gebouwen met prachtig houtsnijwerk. Daar nemen wij rustig de tijd om te genieten van de bezienswaardigheden of om er een terrasje te doen. Nadien zakken wij dan terug af en we houden nog even een fotostop bij de grootste koekoeksklok ter wereld in Schonach. Vervolgens trekken we dan verder naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

4e DAG: Na een heerlijk ontbijt staat er een dagexcursie op het programma met een mooie voormiddagrit in de prachtige natuur van het Kinzigtal naar de hoofdstad Freiburg. Daar is een vrij bezoek aan deze grootstad voorzien om te vertoeven rondom de gezellige Markt of om even een kijkje nemen in de grote Münsterkerk en andere bezienswaardigheden. Na dit bezoek rijden wij dan door het Höllental en voorbij de Hirschsprung naar Titisee.(Lunch) Na de middag kunnen wij tot rust komen tijdens een gezellige boottocht op het gelijknamige meer om daarna nog wat te kuieren tussen de talrijke souvenirwinkeltjes of nog even een terrasje te doen. Nadien keren wij dan via het zuidelijke Zwarte Woud en Furtwangen terug naar het hotel voor avondmaal en nachtrust.

5e DAG: Na het ontbijt is er een volle dag rust voor iedereen en bieden wij de mogelijkheid om te verpozen in de nabije buurt van het hotel waar wij rond de middag dan terug zijn. (Lunch) Na de middag kunt u nog wat relaxtijd nemen en eventueel te wandelen in de groene natuur in de gezonde lucht van het Zwarte Woud of u kunt kiezen voor een heerlijk rustige middag in de hotelbar, tot het tijd is voor het avondmaal en nachtrust.

6e DAG: Na ons laatste Duitse ontbijt en het inladen van de koffers beginnen wij aan de terugreis. Via het Renchtal en Oberkirch verlaten wij het Zwarte Woud en bereiken we dan stilaan de Franse grens te Kehl. Verder gaat de reisweg dan rond Straatsburg en St-Avold. (Lunch) Na de middag trekken wij door de Franse Moezelstreek naar Luxemburg en Martelange waar mogelijkheid is om even goedkoop te shoppen. Nadien trekken we verder naar Bastogne. (Avondstop) Ons zomerreisje zit er zo stilaan op en doorheen de mooie Ardennen en Brussel bereiken wij dan Vlaanderen en de afstapplaatsen.

ONS HOTEL: “RECHTMURG 27”“Rechtmurg 27” is een zeer gekend gastvrij verblijf in de reisbranche van autocar-gezelschappen. Het is een hotel van uitstekende kwaliteit met comfortabele kamers, en met alle accommodatie die een reiziger zich wenst. Bovendien biedt dit hotel vooral een optimale bediening en een huiselijke sfeer aan zijn klanten. Verzorgde gerechten en een vriendelijke service zijn reeds jaren de troeven van dit hotel! U geniet er echt van een aangenaam en gezond verblijf! Beleef mee in dit Duitse zomerreisje!

 

PRIJS: 810,00 EUR per persoon.

INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Het vervoer, de btw, de reis per luxe autocar voorzien van video, bar, wc, airco enz.
– Het verblijf in goede kwaliteitshotels op basis van tweepersoonskamers.
– Alle kamers voorzien van bad of douche en wc.
– Alle maaltijden van 1e middag tot 6e avond.
– De autocaruitstappen ter plaatse.
– De toegang tot het landbouwmuseum te Gutach.
– De onkosten bij de glasblazerij in Wolfach.

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Persoonlijke uitgaven.
– Eventuele bijkomende toegangsgelden tijdens de autocaruitstappen.
– De dranken bij de maaltijden.
De toeslag op de éénpersoonskamer bedraagt: 15,00 EUR per persoon per nacht.
– De dienstvergoeding.

INSCHRIJVINGSVOORSCHOT
– 315,00 EUR per persoon tegen 1 mei 2024

AANBIEDING
– Vol pension (25/8… 30/8)

MUNT
– Euro

VERZEKERING
– Vrijblijvend advies

5 DAGEN NEDERLAND – HERFSTPROMOTIE!

 

van ZATERDAG 21 SEPTEMBER tot WOENSDAG 25 SEPTEMBER 2024

Friesland – Flevoland – Noord-Holland – Brabant

HERFSTPROMOTIE – Reis met ons mee naar een befaamd schaatsen toeristisch gebied in de mooie noordelijke Nederlandse vlakte, grenzend aan de Waddenzee en de Noordzee en aan Duitsland. Dit gebied wordt door vele toeristen jaarlijks bezocht: het biedt een niet ver van huis vakantie en het is toch ontspannend en rustgevend. De typerende landbouwbedrijven zijn van oudsher bekend en in gans Europa nergens anders te vinden. Dit gebied is aantrekkelijk voor wandelaars en andere sportliefhebbers en de toeristische routes in deze omgeving zitten nog vol onbekende bezienswaardigheden. Niet aarzelen dus, maar NU inschrijven voor het te laat is… het is een echte herfstpromotietrip!

R E I S P R O G R A M M A!

1e DAG: We vertrekken om 6u vanuit St-Laureins. Via Antwerpen en Breda bereiken wij Meerkerk en Utrecht en dan rijden we verder door het groene Gelderse landschap en Amersfoort. Zo bereiken wij Zwolle en Rouveen en daar rijden wij via de oude straatweg tussen de typerende boerderijen tot Staphorst. We reizen verder rond Meppel met de Belter en de Beulaker Weide en zo bereiken wij Giethoorn (Lunch). Na de middag maken wij een rondvaart met de punterboot op de Giethoornse grachten en voorzien wij een tussenstop om het zeer gekende en oeroude gezellige centrum van Giethoorn te vrij bezoeken. In de latere namiddag varen wij dan terug rond Giethoorn naar de onze autocar. Dan verloopt de reisweg richting hotel voor avondmaal en nachtrust. (21/9…25/9)

2e DAG: Na het ontbijt plannen we een daguitstap. Via Kraggenburg en Ens rijden wij over de Afsluitdijk van het Markermeer en het IJsselmeer naar Enkhuizen waar wij met het Museumschip uitvaren. (Lunch aan boord) We varen naar Medemblik en daar kunnen wij nog eventjes rondlopen en wat bezienswaardigheden bekijken. We nemen ook de stoomtrein om te sporen naar Hoorn; tijdens deze onvergetelijke stoomtreinrit genieten wij van alles wat deze streek te bieden heeft. We eindigen in het plaatsje Hoorn waar ook nog even kan rondgewandeld worden in de gezellige straatjes of waar we nog even kunnen genieten op een terrasje. Na deze gevulde dag reizen wij terug naar het hotel voor avondmaal en nachtrust.

 3e DAG: Na een ontspannen ontbijt staat er vandaag een uitstap op het programma naar het Nationaal Park de Oude Venen waar er een onvergetelijke boottocht in dit ongerept natuurgebied voorzien is. Tijdens deze rondvaart kunnen wij genieten van de flora en de fauna, zoals bijvoorbeeld de vele vogels en andere dieren die in dit waterrijk gebied broeden en leven. (Lunch aan boord). Na de rondvaart rijden wij nog een stuk doorheen Friesland. Via Drachten en de Heerenveense polders bereiken wij terug het hotel voor avondmaal en nachtrust.

4e DAG: Na ons heerlijk ontbijt gaan wij in de voormiddag naar de wekelijkse markt in Sneek om er te flaneren tussen de vele kraampjes met de streekproducten en allerlei andere interessante koopwaar. Nadien trekken wij richting Franeker. (Lunch) Na de middag bezoeken wij dan het oudste Koninklijk Planetarium ter wereld van Eise Eisinga en het daar aan verbonden astrologisch museum. Na dit bezoek is er nog even vrije tijd om nog wat bezienswaardigheden te bekijken in het stadje zelf of om nog even een relaxmomentje te nemen op een fijn terrasje. Na dit alles keren we terug naar het hotel voor avondmaal en nachtrust.

5e DAG: Ons verblijf zit er op. Na het ontbijt en het inladen van de koffers rijden wij stilaan terug via het Nederlandse Noordoostpolder naar Luttelgeest waar wij een mooie Orchideeënhoeve kunnen bezoeken: we genieten er tussen de bloemen in de vlindertuin van dat vele moois dat daar aangeboden wordt. (Lunch) Na de middag reizen wij dan via Lelystad en dwars door de Flevopolder richting Hilversum en Utrecht naar Terheijden. (avondstop) Tot slot rijden we verder rond Breda richting Vlaanderen en de afstapplaatsen.

ONS HOTEL: “Zwarte water”

 

“Zwarte water” is een gekend groepshotel, gelegen in een rustige omgeving aan een toeristisch waterrijk gebied. Het is een verzorgd hotel met goede service en goed uitgebouwd met keurige kamers! Goede kwaliteit, orde en netheid op zijn best dus! We mogen proeven van goede Overijsselse gerechten uit de voortreffelijke keuken. Wilt u er bij zijn? Schrijf dan nu in … voor het te laat is!

PRIJS: 750,00 EUR per persoon.

INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Het vervoer, de btw, de reis per luxe autocar voorzien van video, bar, wc, airco enz.
– Het verblijf in een klasse hotel op basis van tweepersoonskamers.
– Alle kamers voorzien van bad of douche en wc.
– Alle maaltijden van 1e middag tot 6e avond.
– De autocaruitstappen ter plaatse.
– De rondvaart in Giethoorn.
– Het dagarrangement boot en stoomtram.
– De boottocht in het natuurgebied Oude Venen.
– De onkosten in de Orchideeënhoeve.

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Persoonlijke uitgaven.
– Eventuele bijkomende toegangsgelden tijdens de autocaruitstappen.
– De dranken bij de maaltijden.
De toeslag op de éénpersoonskamer bedraagt: 19,00 €. per persoon per nacht.
– De dienstvergoeding.

INSCHRIJVINGSVOORSCHOT
– 250,00 EUR per persoon tegen 15 juni 2024

AANBIEDING
– Vol pension (21/9… 25/9)

MUNT
– Euro

VERZEKERING
– Vrijblijvend advies

2 DAGEN DUITSLAND – Centro Oberhausen

van ZATERDAG 7 DECEMBER tot ZONDAG 8 DECEMBER 2024

Wintersfeer – shoppingcenter – Kerstmarkten – Feestverlichting

Het Ruhrgebied is gelegen tussen de grote Duitse industriezone en de Rijn. Jaarlijks trekken duizenden bezoekers daarheen om er de kerstmarkt en de adventssfeer op te snuiven. De vele winkels en het CentrO shoppingcenter behoren ook tot bekendste en de grootste van Duitsland. In deze kerstperiode vindt iedereen er zeker zijn gading want het is er volop genieten van de glinsterende kraampjes op de sfeervolle kerstmarkt op de diverse pleinen. Ons “kerstweekend”-reisje is een jaarlijkse voltreffer. Nu enkel nog vlug inschrijven want vol is vol!

R E I S P R O G R A M M A!

1e DAG: Vertrek in Sint-Laureins om 6u. Wij rijden doorheen de Noorderkempen en de Maasvallei naar Sevenum. Dan komen wij verder rond Venlo bij de Duitse grens in Straelen in het Bundesland Nordrhein-Westfalen. Nog in de voormiddag bereiken we dan ons hotel te Oberhausen waar de kamerverdeling plaatsvindt. Tegenover het hotel kan iedereen aan het winkelavontuur beginnen in het grootste CentrO Shoppingcenter van Duitsland. U vindt er talloze galerijen, modewinkeltjes, eethuisjes,… voor elk wat wils! (Vrije Lunch) U kan er kerstinkopen doen en misschien wel uw slag slaan met bijzondere najaarsaanbiedingen. Ook op verschillende pleinen kunt u heel wat beleven: geniet van de vele fonkelende lichtjes en de bijzondere sfeer op deze kerstmarkt! Na een heerlijke namiddag begeven wij ons naar het hotel voor avondmaal en nachtrust. (7/12…8/12.)

2e DAG: Na het uitgebreid ontbijt laden we de koffers in en blijven we in de voormiddag op de sfeervolle zondagse kerstmarkt in Oberhausen. (Vrije lunch) Na de middag krijgt u de kans om nog wat verder te vertoeven in de sfeervol verlichte omgeving van het winkelcentrum. Voldaan en tevreden van ons weekend, reizen wij via de Duitse en de Nederlandse snelwegen terug naar de Belgische grens. (Avondstop) Nadien zetten we de terugreis verder langs Turnhout en Antwerpen naar de afstapplaatsen.

ONS HOTEL: “Melia Tryp Hotel”

 

“Melia Tryp Hotel” Dit hotel is gelegen op wandelafstand van het stadscentrum en vlakbij de mooie kerstmarkt. Het dankt zijn goede reputatie aan een perfecte service met vriendelijke ontvangst. Het restaurant biedt zijn gasten een mengeling van traditie en moderne keuken. Kortom: het beste van de lokale keuken! In dit hotel zijn wij reeds jaren klant. Voor dit kerstweekend met feestelijke sfeer moet u beslist weer bij ons zijn!

PRIJS: 215,00 EUR per persoon.

INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Het vervoer, de btw, de reis per luxe autocar voorzien van video, bar, wc, airco enz.
– De autocaruitstappen ter plaatse.
 – Het verblijf in een comfortabel hotel op basis van tweepersoonskamers. 
– Alle kamers voorzien van bad of douche en wc.
– Het ontbijt van de 2e ochtend.
– De maaltijd van de 1e en de 2e avond.

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS!

– Persoonlijke uitgaven.
– Eventuele bijkomende toegangsgelden tijdens de autocaruitstappen.
– De middaglunches van de 1e en 2e middag.
– De dranken bij de maaltijden.
De toeslag op de éénpersoonskamer bedraagt: 50,00 €. per persoon per nacht.
– De dienstvergoeding.

INSCHRIJVINGSVOORSCHOT
– 100,00 EUR per persoon tegen 15 augustus 2024

AANBIEDING
– 1 x half pension en 1 x avondmaal (7/12… 8/12)

MUNT
– Euro

VERZEKERING
– Vrijblijvend advies