Reisgenoegens

GROOTSTAD REIMS

WINTERSFEER – SHOPPINGSTRATEN – KERSTMARKT – FEESTVERLICHTING

2 DAGEN FRANKRIJK
van ZATERDAG 5 DECEMBER tot ZONDAG 6 DECEMBER

Kerst-Best Dagen

De grootstad Reims is gelegen aan de Marne en de grote Franse wijnvelden die geschikt zijn voor de teelt van de heerlijke Champagnedruiven. Jaarlijks trekken duizenden bezoekers daarheen om er te genieten van de adventssfeer en de kerstmarkt. De vele winkels en shoppingstraten in het centrum rondom de Gotische Kathedraal Notre-Dame zijn bij de bekendste en de grootste van Frankrijk. In deze kerstperiode vindt iedereen er zeker zijn gading want het is er volop genieten op de sfeervolle kerstmarkt tussen de glinsterende kraampjes! Ons “kerstweekend” reisje is een jaarlijkse voltreffer. Nu enkel nog vlug inschrijven want vol is vol!

Reisprogramma

1e dag: Vertrek in Sint- Laureins om 6u. Wij rijden via Kortrijk en Rijsel en het noordelijke Frankrijk doorheen de landbouwstreek van de Somme naar Urvillers voor de ochtendkoffiestop. Nadien rijden wij verder via de Oisevallei naar Reims waar wij in de voormiddag ons hotel bereiken voor de kamerverdeling. Nadien kan iedereen VRIJ aan het winkelavontuur beginnen in de autovrije straten en in de omgeving van de kathedraal te Reims. U vindt er talloze galerijen, modewinkeltjes, eethuisjes,… voor elk wat wils! (Vrije Lunch) Men kan er kerstinkopen doen en misschien wel uw slag slaan met bijzondere najaarsaanbiedingen. Ook op verschillende pleinen kunt u heel wat beleven: geniet van de vele fonkelende lichtjes en de bijzondere sfeer op deze kerstmarkt! Na een heerlijke namiddag, begeven wij ons naar het hotel voor avondmaal en nachtrust. (5/12…6/12.)

2e dag: Na het uitgebreid ontbijt laden we de koffers in en blijven we in de voormiddag op de sfeervolle zondagse kerstmarkt in Reims. (Vrije lunch) Na de middag krijgt u de kans om nog wat verder te vertoeven in de sfeervol verlichte omgeving van het stadcentrum. Voldaan en tevreden van ons weekend, reizen wij via de Franse en de Belgische snelwegen terug naar Vlaanderen. (Avondstop) Nadien zetten we de terugreis verder langs Tielt en Aalter naar de afstapplaatsen.

ONS HOTEL

“Mercure”

Dit hotel is gelegen op wandelafstand van het stadscentrum en vlakbij de mooie kerstmarkt in de straten en pleinen Het dankt zijn goede reputatie aan een perfecte service met vriendelijke ontvangst. Het restaurant biedt zijn gasten een mengeling van traditie en moderne keuken in buffetvorm of via tafelbediening. Kortom: het beste van de lokale keuken! In dit hotel zijn wij reeds jaren klant. Voor dit kerstweekend met feestelijke sfeer moet u beslist weer bij ons zijn!

 

Hotel Mercure Reims

PRIJS

168 € per persoon

INBEGREPEN IN DE PRIJS

Het vervoer,de btw,de reis per luxe autocar voorzien van video, bar, wc, airco enz.
De autocaruitstappen ter plaatse.
Het verblijf in een comfortabel hotel op basis van tweepersoonskamers.
Alle kamers voorzien van bad of douche en wc.
Het ontbijt van de 2e ochtend.
De maaltijd van de 1e en de 2e avond.

INSCHRIJVINGSVOORSCHOT

68 € per persoon tegen 1 augustus 2020

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS

De persoonlijke uitgaven.
Eventuele bijkomende toegangsgelden tijdens de autocaruitstappen.
De middaglunches van de 1e en 2e middag.
De dranken bij de maaltijden.
De toeslag op de éénpersoonskamer bedraagt: 36,50 € per persoon per nacht.
De dienstvergoeding.

AANBIEDING

1 x half pension en 1x avondlunch (5/12…6/12)       VERZEKERING – Vrijblijvend advies