Reisgenoegens

De eifel

VOERSTREEK – LAND VAN HERVE – DRIELANDENPUNT –
VOGELSANG – MONSCHAU – AHRVALLEI

3 DAGEN DUITSLAND
van DINSDAG 13 OKTOBER tot DONDERDAG 15 OKTOBER

promotietrip

Een reis naar een land met veel gezichten en afwisseling: zo kan een autocarreis zijn naar een toeristisch gekende streek, gelegen in ongerepte natuur. Iedere uitstap zal er een beetje anders uitzien met afwisselende taferelen, gaande van prachtige vergezichten over uitgedoofde vulkaankraters in de rustige Eifeldorpjes. Vele vakantiegangers komen voor een kort verblijf hier naartoe. Verder zijn er talloze culinaire verwennerijen en veelbelovende verrassingen die ieders wens in vervulling laten gaan. Zorg dat je erbij bent!

Reisprogramma

1e dag: We vertrekken om 06:00u in St- Laureins. De heenroute gaat langs Antwerpen en de Kempen. Later passeren we doorheen de Voerstreek en het Land Van Herve met een halte bij de Amerikaanse militaire begraafplaats te Henri-Chapelle. Nadien rijden wij naar de abdij en brouwerij van Val Dieu te Aubel waar er een bezoek voorzien is. Na dit alles reizen we verder door het Gulp en het Geuldal van het Nederlandse Limburg naar het Drielandenpunt te Vaals. (Lunch) Na de middag verpozen we nog even in het mooie kleine stadje Monschau. Waar wij met een toeristentreintje een ritje maken in de omgeving en even vrij genieten op een terrasje of in de glasblazerij. Nadien rijden we rond Aken en het Roetgener Wald naar Einruhr om aan te komen in ons hotel voor kamerverdeling, avondmaal en nachtrust. (13/10…15/10)

2e dag: Na een heerlijk ontbijt begeven wij ons in de voormiddag naar Kamp Vogelsang waar een bezoek aan het oude militaire kamp op programma staat. Tegen de middag zijn wij terug in het hotel. (Lunch) Na de middag is er nog een onvergetelijke 2-uur durende boottocht voorzien op de Ruhr/Obersee. Tegen ’s avonds zijn wij terug in het hotel voor ons avondmaal en nachtrust.

3e dag: Ons reisje zit er bijna op… Na het ontbijt worden de koffers ingeladen en is er een een toeristische trip via de Maasvallei en Luik richting St- Truiden. Daar is een bezoek voorzien aan een groot fruitbedrijf om te kijken hoe alles zeilt in de fruitwereld. (Lunch) Na de middag reizen wij verder door Haspengouw naar Diest waar er een bezoek voorzien is met gids(en) aan het oudste Belgische Begijnhof en de historische Markt. Nadien nog even vrij genieten en dan afreizen door het Demerland. (Avondstop) Nadien trekken we huiswaarts naar de afstapplaats(en).

ONS HOTEL

“Haus am See”

Het is gelegen in een rustige omgeving. Het hotel heeft een zeer goede reputatie in het ontvangen van groepen en is bijzonder gekend om zijn uitstekende service. U geniet er van een zeer goede keuken en keurige comfortabele, netjes ingerichte kamers die garant staan voor een gezellig verblijf. Kortom, dit is het genot van een mooie najaarstrip. Misschien was U er nog nooit bij? Een aanrader om het nu te doen!

 

hotelHausAmSee

PRIJS

350 € per persoon

INBEGREPEN IN DE PRIJS

Het vervoer, de btw, de reis per luxe autocar voorzien van bar, dvd, wc, airco enz.
Het verblijf in comfortabele klasse hotels op basis van tweepersoonskamers.
Alle kamers voorzien van bad of douche en wc.
De maaltijden van de 1e middag tot de 3e avond.
De autocaruitstappen ter plaatse.
De onkosten voor het toeristentreintje te Monschau.
Het bezoek aan Kamp Vogelzang.
De ontvangst in een fruitbedrijf.
De bijdrage voor de gids in het fruitbedrijf
De bijdrage voor de gids(en) in de stad Diest.

INSCHRIJVINGSVOORSCHOT

150 € per persoon tegen 1 juli 2020

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS

Persoonlijke uitgaven.
Eventuele bijkomende onkosten tijdens de autocaruitstappen.
De drankjes bij de maaltijden.
De toeslag op de één persoonskamer bedraagt: 15,50 € per persoon per nacht.
De dienstvergoeding.

AANBIEDING

Vol pension (13/10 tot en met 15/10)       VERZEKERING – Vrijblijvend advies